bg721

Nūhou

No ke aha e koho ai i ka Hydroponics e ulu i nā mea kanu

I nā makahiki i hala iho nei, ua kaulana ka mahiʻai hydroponic i waena o nā mea mahiʻai.Hoʻohana ka Hydroponics i ka biotechnology hou e hoʻonui i nā mea kanu a me nā pua.E nānā kākou i nā pono o nā mea kanu hydroponic.

X3

1. Maʻemaʻe a maʻemaʻe: Ulu nā pua Hydroponic i ka wai maʻemaʻe.ʻAʻohe lepo, ʻaʻohe mea kanu kahiko, ʻaʻohe virus, bacteria, makika, ʻaʻohe ʻala.

2. Highly ornamental: Hydroponics hoʻomaopopo i ka co-culture o nā pua a me ka iʻa, me nā pua ʻulaʻula a me nā lau ʻōmaʻomaʻo ma luna, nā aʻa fibrous e lana ana ma lalo, ʻauʻau iʻa i loko o ka wai, kanu ʻekolu-dimensional, a me kahi moʻolelo a nani hoʻi. .

3. Mālama maʻalahi: He mea maʻalahi loa ka ulu ʻana i nā pua hydroponic.Pono ʻoe e hoʻololi i ka wai i hoʻokahi manawa i kēlā me kēia hapalua mahina a i ʻole mahina a hoʻohui i kekahi mau kulu o ka hopena nutrient.Eia kekahi, hiki i ka pahu o ka meaʻai meaʻai ke hoʻomau no hoʻokahi a ʻelua mau makahiki.E mālama i ka manawa, ka pilikia, ke kālā a me ka hopohopo!

4. Maʻalahi e hoʻohui a hoʻoulu: Hiki ke hoʻohui ʻia nā pua hydroponic like ʻole e like me nā pua ma ka makemake, a e ulu no ka manawa lōʻihi e hana i nā hana nani.Hiki ke hui pū ʻia nā mea kanu o nā kala like ʻole a me nā wā pua like ʻole i ʻehā mau makahiki bonsai.Hiki ke kanu ʻia nā pua hydroponic i hoʻokahi mea kanu i loko o ka ipuhao e like me nā pua maʻamau, a i ʻole hiki ke hoʻohui ʻia i loko o nā hana noʻeau.

5. Hoʻoponopono i ke ea: ʻO ka waiho ʻana i nā pua hydroponic a i ʻole nā ​​mea kanu i loko o ka lumi e hiki ke hoʻonui i ka haʻahaʻa o ka ea o loko, hoʻoponopono i ke aniau, hauʻoli ʻoe, a e pōmaikaʻi i kou olakino kino a me kou noʻonoʻo.


Ka manawa hoʻouna: Sep-15-2023